Ugodnosti

Agencija OSKAR iz Kranja se je velikemu številu Vagantovih popotnikov, ki jih radovednost nese v daljne kraje v organizaciji te potovalne agencije, prijazno odzvala s ponudbo naslednjih popustov za člane našega društva:
- 3 % cene potovanja za vsa potovanja v organizaciji Agencije Oskar,
- 3 % cene potovanja za vsa potovanja v organizaciji drugih ponudnikov na slovenskem trgu,
- 30 % popusta pri RSF-ju (posredovanju) za nakup letalskih vozovnic glede na obstoječi cenik Agencije Oskar.
Pogoji sodelovanja so naslednji:
- popust za člane Društva popotnikov Vagant se ne kombinira s članskim popustom Agencije Oskar, člani Vaganta pa lahko izberejo najbolj ugodno obliko prijave.
- prijave in druge komunikacije med članom Vaganta in agencijo potekajo neposredno, član Društva popotnikov Vagant pa uveljavlja popust s predložitivijo veljavne članske izkaznice Društva popotnikov Vagant, na kateri je odtisnjen žig o vplačani članarini za tekoče leto.
Vabimo, da si ogledate ponudbo potovanj Agencije Oskar na www.agencija-oskar.si
, kjer se lahko prijavite tudi na prejemanje kvalitetnega spletnega časopisa s pestrimi popotniškimi vsebinami.
Sicer pa prijazno osebje Agencije Oskar najdete v Kranju na tel. 04/201-43-38, fax 04/201-43-31, gsm 031/699-078, info[@]agencija-oskar.si,
 avio[@]agencija-oskar.si od ponedeljka do petka od 08:00 - 18:00 ter v Alamut d.o.o. v Ljubljani na tel. 01/430-07-21, fax 01/232-01-93, gsm 051/675-222 ali info[@]oskar-lj.si od ponedeljka do petka od 08:30 - 16:30.

 

Turistična agencija NASMEH
 www.ta-nasmeh.com 

Sodelavci Turistične agencije Nasmeh /www.ta-nasmeh.com/ si izmišljamo vedno nova zanimiva potovanja po vsem svetu, a najraje odkrivamo pokrajinsko zelo lepe dežele. Naše poti potekajo sproščeno in brez hitenja, v programih ima vedno pomembno vlogo tudi narava.
Razpisana potovanja boste že zelo zgodaj našli podrobno predstavljena na linku: www.ta-nasmeh.com. Z veseljem odgovorimo tudi na vsa vaša vprašanja (041 657 628, damjan@ta-nasmeh.com) ali pripravimo potovanje po vaših željah.
Članom društva Vagant ob predložitvi veljavne članske izkaznice ponujamo 40 € dodatnega popusta na vseh naših razpisanih potovanjih (poleg popustov ob zgodnji prijavi, ki veljajo pri večini naših potovanj).
Prijazno vabljeni!

  

Posebna potovanja z UROŠEM RAVBARJEM so namenjena vsem Vagantovim popotnikom, ki jih zanimajo organizirana potovanja po vseh celinah sveta. Vabljeni ste da si pogledate internetno stran www.ravbar.org na kateri se nahajajo fotografije iz vsega sveta in številne popotniške zanimivosti.
Na vsa potovanja vam nudijo 40 EUR popusta. Do popusta so upravičeni vsi člani Društva popotnikov Vagant z veljavno člansko izkaznico.
Za vse dodatne informacije vam je z veseljem na voljo Uroš na gsm: 031 684 651 ali email: uros.ravbar[@]gmail.com

Trgovina IGLU ŠPORT, Jadranska c. 27, Maribor, kjer najdete vse za treking, planinarjenje, plezanje in kampiranje, vam nudi 10% popust pri gotovinskem nakupu, 5% popust pri negotovinskem nakupu ter 10% popust pri izposoji opreme.

ČE LAHKO TUDI VI ALI VAŠI PRIJATELJI PONUDITE POPUST ČLANOM DRUŠTVA, BOMO HVALEŽNI, ČE NAM TO SPOROČITE, IN VESELI VAŠEGA SODELOVANJA.


Vaš Vagant